Team Zuidplas

Team Zuidplas

Vanaf januari 2021 start team Zuidplas voor de dorpen Zevenhuizen, Moerkapelle en omgeving. De aanleiding is dat uit onze evaluatie van zorg bleek dat zwangere vrouwen het fijn vinden om door een klein, bekend team begeleid te worden. We staan in team Zuidplas en team Waddinxveen voor een breed aanbod van zorg. Met elkaar hebben we veel kennis en ervaring in huis.

Team Zuidplas bestaat uit een hecht team van 2 vaste verloskundigen. Dit zijn Jorine Sol en Marjolein Kraijenoord. Persoonlijke aandacht en laagdrempelig contact staan bij ons voorop.

Links Jorine rechts Marjolein.

We bieden je:

• Zorg die bij jou past.
• Avondspreekuur in Zevenhuizen.
• Spreekuur in Moerkapelle.
• Een vroege echo en termijnecho op de hoofdlocatie in Waddinxveen.

In Moerkapelle en Zevenhuizen bieden we je spreekuur dichtbij huis aan. Voor extra zorg kun je gebruik maken onze locatie in Waddinxveen. Denk hierbij aan pretecho’s, zwangerschapsmassage, zwangerschapscursussen, acupunctuur, voetzonereflextherapie, Centering Pregnancy, medical taping, littekenbehandeling, lactatiekundige begeleiding, groepsvoorlichting, spiralen plaatsen en Sensiplan. Woon je in een van de omliggende dorpen en wil je graag bij ons onder zorg, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Voor het spreken van één van onze assistenten, Linda Hermenet en Marijke Schouten, kunnen jullie ons bereiken op ons vaste telefoonnummer: 0182-634890.

Om de dienstdoende verloskundige van ‘team Zuidplas’ te spreken bel je naar volgende nummer: 06-104 63 028.

Het e-mailadres is: teamzuidplas@promessaverloskundigen.nl

Spreekuur locatie:
- Dorpsstraat 75 Zevenhuizen
- Akkerweg 1 Moerkapelle

Postadres: Jan Dorrekenskade 20, 2741 HW Waddinxveen